nieuws

Derde Grand Café Raymondo open

Café

Amadore Hotels & Restaurants heeft zijn derde Grand Café Raymondo geopend. De jongste zaak is gevestigd in het volledig vernieuwde Hotel Arneville in Middelburg.

Derde Grand Café Raymondo open

Er is al een Raymondo gevestigd in Hotel Jersey in Goes en in Hotel Arion in Vlissingen. Vanaf dinsdag 8 september heeft dus ook Middelburg zijn Grand Café Raymondo.

De opening van het café maakt onderdeel uit van de presentatie van het volledig vernieuwde Hotel Arneville in Middelburg. Dit hotel van Amadore telt 47 luxe hotelkamers en vijf zalen. Het café biedt ruimte aan 75 gasten. Het terras van Grand Café Raymondo telt zestig zitplaatsen.

Eigenaar van Amadore Hotels & Restaurants is Jerry van Zuijlen. Van Zuijlen kocht recent zijn compagnon Joost van Damme uit. Amadore Hotels & Restaurants heeft horecazaken in Middelburg, Goes en Vlissingen. Daarnaast beschikt het ook nog over een partycatering en een winkel in bloemen en cadeaus in Vlissingen.

Reageer op dit artikel