nieuws

Drankliedje toppertje in feestcafé

Café

De feestcafés hebben er een geheide hit bij. Het nummer Toppertje van het Amsterdamse duo Tropical Danny en Guillermo wordt grijs gedraaid. Het liedje over allerlei drankjes dreigt dé vaderlandse zomerhit van 2006 te worden.

Drankliedje toppertje in feestcafé

‘Doe mij een Toppertje, een Breezer Ananas en doe er ook maar een dubbele whiskey bij’. Zie hier het couplet van het hilarische met onvervalst Koos Alberts-accent gezongen nummer. De rest van de tekst over zomerse aangelegenheden ‘aan de Costa’ blijft al in het hoofd hangen van menig Nederlander.

Het nummer van het Amsterdamse duo Tropcial Danny en Guillermo werd voor het eerst op de lokale televisiezender AT5 ten gehore gebracht. Inmiddels is het nummer gretig opgepakt door dj’s in het feestcircuit.

Ook de ‘serieuze’ media, zoals de landelijke radiozender 3FM heeft ‘Toppertje’ gesignaleerd. Giel Beelen omarmt het nummer en mede daardoor kan het wel eens dé zomerhit van 2006 worden. Overigens kondigde Paul de Leeuw deze ochtend bij Beelen aan een eigen versie te maken. ‘Boppertje’, naar aanleiding van zijn alter ego Bob (en Annie) de Rooij.

Bekijk hier de videoclip.

Reageer op dit artikel