nieuws

Ernstig incident in huis Sjoerd Kooistra

Café

Bij de villa van Sjoerd Kooistra in Ubbergen nabij Nijmegen zou volgens Omroep Gelderland ‘een ernstig incident’ hebben plaatsgevonden. De politie is er sinds maandagmiddag met een groot onderzoek bezig.

Ernstig incident in huis Sjoerd Kooistra

Wat er zich exact heeft afgespeeld en waar het onderzoek zich op richt, is onduidelijk. De Gelderlander meldt op haar website dat er eind van de middag onder andere de rechter-commissaris, technische recherche en officier van justitie aanwezig waren. Ook stond er een PD-wagen (plaats delict) van het politiekorps Gelderland-Midden.

Agenten zouden bezig zijn geweest met het doorzoeken van onder andere de tuin. De politie zal waarschijnlijk later met een verklaring komen.

(later meer)

Reageer op dit artikel