nieuws

Finale Dommelsch DJ Contest in Melkweg

Café

Middernacht, 20 maart. Op dat tijdstip zal de jury in de Amsterdamse Melkweg bekendmaken wie van de vier finalisten zich de rest van het jaar de meest veelbelovende DJ van Nederland mag noemen. Het wordt het hoogtepunt van de Dommelsch TWSTd DJ Contest waaraan het afgelopen jaar 160 talentvolle DJ’s meededen.

Finale Dommelsch DJ Contest in Melkweg

Naast de vakjury kiest het publiek ook een eigen favoriet. Die wordt beloond met de publieksprijs. Afgelopen jaar zijn 160 talentvolle DJ’s de strijd aangegaan in een 80 ronden tellende wedstrijd. Vier hebben er weten door te dringen tot de finale waarin ook Steve Rachmad en oud-winnaars Wouter de Moor en Kevin Arnemann hun opwachting maken.

Talent doorbreken

De Dommelsch TWSTd DJ Contest vindt voor de zesde keer plaats. Deze jaarlijkse wedstrijd voor beginnende DJ’s en producers biedt talent de mogelijkheid om door te breken in de Nederlandse dance- en clubwereld. Inmiddels is de Dommelsch TWSTd DJ Contest uitgegroeid tot de grootste DJ-contest in de Benelux. Alle DJ’s die meedoen hebben hun eigen stijl, die varieert van clubhouse tot techno.

Winnaars van de vorige edities draaien met veel succes samen met internationale namen door heel Nederland en worden ook in het buitenland geboekt.

Dommelsch

De DJ Contest is niet het enige muziekinitiatief dat door Dommelsch wordt gesteund. Het biermerk organiseert samen met Radio 538 iedere twee maanden een Dommelsch Live38 concert op locaties verspreid door het hele land. Meer informatie www.dommelschmuziek.nl.

Reageer op dit artikel