Flinders Café in Amsterdam geopend

Flinders Café in Amsterdam geopend

Flinders Café aan het Frederik Hendrikplantsoen in Amsterdam heeft woensdag 25 april de deuren geopend. Bijzonder is dat Flinderszijn oorsprong vindt als webshop, maar sinds een half jaar offline actief is met een winkel en nu met een café.

Flinders Café biedt volgens eigen zeggen no nonsens kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Gasten kunnen er de gehele dag eten en drinken te midden van een design interieur. Alle stoelen, lampen en andere meubels in de zaak zijn te koop bij Flinders Design via www.flinders.nl.

Het café-restaurant is ontworpen door de Amerikaanse interieurarchitect Kenneth Jaworski van Como Park Studios, die onlangs ook de Levi’s flagship store aan de Kalverstraat in Amsterdam een nieuw jasje gaf. Het maatwerkinterieur is verzorgd door Brandwacht&Meijer.

Flinders beschikt momenteel over drie fysieke locaties. Naast het deze week geopende Flinders Café is er Flinders Winkel, gevestigd aan de Meester Treublaan en Flinders Magazijn. Bovenal is het merk bekend van de webshop www.flinders.nl, waarmee het al jaren actief is.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.