nieuws

Gewiste beelden mishandeling: manager disco vast

Café

De bedrijfsleider van discotheek Empire New York in het Overijsselse Hengelo zit vast. Justitie verdenkt hem van het wissen van videobeelden van een mishandeling. Om die reden zijn ook zijn assistent en portiers aangehouden. In totaal zitten zes discomedewerkers vast. Zij zouden betrokken zijn bij de betreffende mishandeling.

Gewiste beelden mishandeling: manager disco vast

Dat meldt het regionale dagblad TC/Tubantia. De kwestie is inmiddels ook landelijk nieuws want GeenStijl heeft de zaak ook opgepikt. Justitie verdenkt de medewerkers van disco Empire New York in Hengelo ervan filmbeelden van een zware mishandeling gewist te hebben.

Daarvoor zitten inmiddels zes mensen vast. Onder hen de bedrijfsleider (de zoon van de eigenaar), zijn assistent en portiers van de disco.

Het gaat om videobeelden van de mishandeling van twee inwoners uit Rijssen op 27 december. Volgens omstanders zouden medewerkers van de disco betrokken zijn geweest bij die mishandeling. Omdat het onderzoek loopt doet de politie geen mededelingen.

Reageer op dit artikel