nieuws

Gewond door knokpartij na dancefeest

Café

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Zaandam achttien mensen aangehouden na een vechtpartij na afloop van een dancefeest, maakte de politie bekend.

Gewond door knokpartij na dancefeest

Zeven mensen raakten gewond. Een aantal van hen raakte zelfs ernstig gewond door steekwonden. Zij zijn opgenomen in het ziekenhuis, maar verkeren niet in levensgevaar. Van de achttien aangehouden personen zaten er zondagmiddag nog veertien vast.

De toedracht van de knokpartij is nog onbekend. Volgens een woordvoerder van de politie ontstond die op het parkeerterrein, kort na afloop van het feest. Een deel van de ruim tweeduizend bezoekers keerde toen net huiswaarts. Bij de vechtpartij werden ook autoruiten ingeslagen.

Reageer op dit artikel