nieuws

Glazen huis krijgt bezoek van glazen Hertog Jan-koelkast

Café

Het Glazen Huis van 3FM, dat deze week op de Grote Markt in Groningen staat, vormt de aanleiding voor een opmerkelijke stunt van bierbrouwer Hertog Jan. De bierbrouwer uit Arcen heeft zondagnacht pal voor het Glazen Huis een Glazen Koelkast geplaatst, met daarin drie flesjes bier voor de DJ’s.

Glazen huis krijgt bezoek van glazen Hertog Jan-koelkast

Hoe langer de Glazen Koelkast blijft staan, hoe meer geld 3FM ophaalt. Want aan het eind van elke dag doet Hertog Jan een gulle donatie aan Serious Request, en daarmee het Rode Kruis. De Glazen Koelkast wordt dag en nacht bewaakt.

Meesterbrouwer Gerard van den Broek over de stunt: ”Het thema van onze nieuwe campagne luidt: Het beste bier. Het wachten waard. We vinden de actie van Serious Request, waarin de DJ’s ook dagenlang moeten wachten, zeer aansprekend en willen hen met de Glazen Koelkast een hart onder de riem steken. De Glazen Koelkast is een uniek exemplaar, en wordt daarom ook voor het goede doel geveild.”

Vanaf maandag kan er geboden worden op de site van Serious Request.

Reageer op dit artikel