nieuws

Heineken reikt trofee ‘gouden horecazaak’ uit

Café

Heineken organiseert volgende week de finalestrijd van de ‘gouden horecazaak 2009’. Er zijn 27 genomineerden. De winnaar ontvangt verdient de titel, een trofee en mag naar de Olympische Spelen in Vancouver.

Heineken reikt trofee ‘gouden horecazaak’ uit

De 27 genomineerde horecaondernemers zijn al bekroond met de gouden, zilveren of bronzen tapknop. De prijzen maken onderdeel uit van het Goed Getapt Programma, dat Heineken aan horecaondernemers aanbiedt. Dit programma wil de kwaliteit en kwaliteitsbeleving van tapbier in de horeca structureel verhogen.

Volgende week maandag is de finale, die volledig in het teken van de Olympische Spelen staat. De horecaondernemers moeten laten zien dat ze naast tapkennis ook Olympische kennis hebben. De Heineken Experience in Amsterdam is voor die gelegenheid omgebouwd tot een mini Holland Heineken House.

Reageer op dit artikel