nieuws

Heineken sluit Three Sisters en April

Café

Deurwaarders hebben woensdagochtend de sloten vervangen van twee Amsterdamse cafés van Sjoerd Kooistra. Het gaat om Three Sisters/NY Steakhouse aan het Rembrandtplein en April in de Reguliersdwarsstraat.

Heineken sluit Three Sisters en April

De vervanging van de sloten gebeurde op last van Heineken. De bierbrouwer zegt nog geld tegoed te hebben van aan Kooistra gelieerde bedrijven.

De actie volgt op het verloren kort geding van gisteren tussen Kooistra en Heineken. Heineken zegt het betalingsconflict helemaal zat te zijn en geen zin te hebben in een bemiddelingspoging, zoals Kooistra tijdens het kort geding had voorgesteld.

In een videoverslag op de website van Het Parool is te zien dat het naar binnentreden van deurwaarders in zaken van Kooistra gevolgd wordt onder grote media-aandacht. Diverse fotografen en cameramensen zijn te zien bij de zaken van Kooistra.

Reageer op dit artikel