nieuws

Herber-Zey in bestuur KHN

Café

Esther Herber-Zey volgt Gé Kleijweg op als bestuurslid van het Landelijk Bestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Naast de aanstelling van Herber-Zey is zittend bestuurslid Lucas Petit herkozen voor een tweede termijn.

Herber-Zey in bestuur KHN

Herber-Zey en Petit zijn gekozen tijdens de jaarvergadering van de Ledenraad van KHN.

Aftredend bestuurslid Kleijweg, die de maximale twee termijnen erop heeft zitten, kreeg een oorkonde en lovende woorden. ‘We hebben van Gé veel mogen leren in het Landelijk Bestuur en we zijn blij dat is gekozen voor de ervaren ondernemer en bestuurder Esther Herber-Zey’, aldus voorzitter Hajé de Jager van KHN.

Herber-Zey, horecaondernemer met een waterskischool en daarbij behorende horeca-exploitatie, werd in 2003 gekozen tot voorzitter van de sector Discotheken en Zaalbedrijven. In 2007 werd Herber-Zey gekozen als winnaar van de ‘Communication Award’ van de Hollandse Haringparty van Kasteel Nijenrode.

Reageer op dit artikel