nieuws

Hollywood-acteur Hugh Jackman nieuwe gezicht Lipton Ice Tea

Café

Lipton Ice Tea heeft een driejarig partnership gesloten met de Hollywood-ster Hugh Jackman. De wereldberoemde Jackman speelde rollen in kaskrakers als Wolverine, X-Men en Australia. Om de nieuwe samenwerking te promoten, speelt Jackman zijn eerste hoofdrol in de nieuwe tv-commercial die vanaf maart is te zien.

Hollywood-acteur Hugh Jackman nieuwe gezicht  Lipton Ice Tea

‘Ik ben erg trots op mijn nieuwe rol als ambassadeur van Lipton Ice Tea. Dit is een totaal nieuwe en daarom uitdagende ervaring voor mij’, aldus Jackman. ‘Lipton Ice Tea is een zeer positief merk en haar waarden sluiten goed aan bij wat ik in mijn leven belangrijk vind. Ik kan niet wachten om invulling te geven aan al onze plannen.’

‘Hugh Jackman is de perfecte ambassadeur voor Lipton Ice Tea. Hij is positief, vol energie en een gevierd, maar bescheiden acteur en dat is precies de boodschap die wij met ons merk willen uitdragen’, zegt Jason Green, Chief Marketing Officer van Lipton Ice Tea. ‘We zijn ontzettend blij om met Jackman samen te werken en kijken uit naar alle activiteiten die in de komende jaren op de agenda staan.’

Reageer op dit artikel