nieuws

Hollywood Music Hall de populairste

Café

Hollywood Music Hall in Rotterdam is verkozen tot populairste uitgaanscentrum 2006 van Nederland. Het uitgaanscentrum kreeg woensdagavond de Nightlife Award in de Time Out in Gemert.

Hollywood Music Hall de populairste

Het is voor het vierde jaar dat de prijzen worden uitgereikt. Zowel een vakjury als het publiek bepaalt de winnaars. Er waren ook prijzen voor The Matrixx in Nijmegen (populairste club), Bar Dancing Kerkplein in Breda (populairste discotheek), Club Musk in Hilversum (populairste restaurant club) en de Après Skihut in Rotterdam (populairste dans/feestcafé).

Dj-battle
Zanger Wolter Kroes kreeg de prijs voor populairste live act in discotheken en dj Armin van Buuren won de SLAM!FM dj of the year award. Tijdens de uitreiking van de prijzen, nam D66 politicus Boris van der Ham het in een dj-battle op tegen Mental Theo.

Transparant deurbeleid
Koninklijk Horeca Nederland (KHN) benoemde minister Rita Verdonk al eerder tot Ambassadeur van de Discothekenbranche 2006. KHN roemde de minister voor haar inzet op het gebied van veiligheid en transparant deurbeleid in de discothekenbranche.

Bekijk hier alle winnaars

Reageer op dit artikel