nieuws

Horecaman start vakbeurs in Singapore

Café

Marcel Schlaman, eigenaar van het News café Groningen, is een beurs- en mediaconcept gestart in Singapore. Schlaman brengt in de Aziatische miljoenenstad bladen uit en organiseert een vakbeurs.

Horecaman start vakbeurs in Singapore

Vanuit Singapore laat Schlaman weten dat zijn blad inmiddels drie maal is verschenen. ‘De vierde uitgave komt in juni’, meldt Schlaman.

De vakbeurs Barshow staat op schema voor 2 en 3 september. Het gaat om een beurs voor de hippe, innovatieve horeca in Singapore, een soortgelijk evenement als Venuez in ons land waar Schlaman co-founder van is. Schlaman organiseert Barshow onder zijn internationale bedrijf Asian Hospitality Media.

Marcel Schlaman is in ons land eigenaar van News café Groningen. Dit bedrijf is gevestigd aan het Waagplein en bestaat uit een grand café, een restaurant, een club en meeting rooms. Schlaman heeft voorlopig geen plannen om een horecabedrijf te starten in Singapore.

Reageer op dit artikel