nieuws

ID&T wil Amerika veroveren

Café

Sensation en Mysteryland in Amerika. Met haar dancefestijnen wil de Nederlandse organisator ID&T de Verenigde Staten veroveren. Dat zegt oprichter en eigenaar Duncan Stutterheim tegen Misset Horeca.

ID&T wil Amerika veroveren

Stutterheim gaat zelf in Amerika wonen met zijn gezin. Eerder woonde hij al in Australië. Daar zette hij toen voor ID&T een editie van Sensation (foto) op in Sydney. Een van de hoogtepunten uit zijn carrière geeft hij in een interview met Misset Horeca aan.

Sensation wordt inmiddels in tal van landen over de hele wereld georganiseerd. Volgens Stutterheim is de VS nu ook klaar voor de dance-events. Het outdoor festival Mysteryland moet in Amerika zelfs meer dan één dag, zoals in Nederland, beslaan.

‘Amerikanen accepteren dat de dancemuziek bijna in z’n geheel niet uit hun eigen land komt, dat is nog nogal wat’, aldus de oprichter/eigenaar van ID&T. Het volledige interview met hem verschijnt in de Misset Horeca van vrijdag 20 mei aanstaande.

Reageer op dit artikel