nieuws

Jasili Bloomingteas: Vuurvast glas

Café

Jasili Bloomingteas brengt sinds medio 2006 haar thee-producten op de Nederlandse markt. Begin 2007 werd het theeconcept bekroond met de overall Horecava Innovation Award. In samenwerking met de allerbeste glasblazers hebben de jonge ondernemers nu een nieuwe glaslijn ontworpen.

Jasili Bloomingteas: Vuurvast glas

Gekozen is voor hoogwaardige materialen in combinatie met innovatief design. Dit resulteerde in een dubbelwandige karaf van borosilicaatglas met bijbehorende glazen. Het materiaal is van gehard, vuurvast glas en geschikt voor zowel warme als koude dranken. Thee, ijsthee, water, wijn, glühwein of noem maar op.

Door het dubbelwandige systeem blijven warme dranken langer warm en koude dranken langer koel. Glazen en karaf zijn in dezelfde stijl uitgevoerd en verkrijgbaar in drie maten. Introductie in de maand oktober.

Meer info:www.jasili.com

Reageer op dit artikel