nieuws

Lama Tijl Beckand opent exclusieve club

Café

Den Haag krijgt met Seven een exclusieve club voor expats en het hoger segment jong volwassenen. Eén van de initiatiefnemers van Seven is Tijl Beckand, bekend van het tv-programma De Lama’s.

Lama Tijl Beckand opent exclusieve club

Seven opent in het weekend van 2 en 3 oktober de deuren in het pand aan de Prinsegracht waar eerst Club Onefour was gevestigd. Volgens de initiatiefnemers moet Seven het ingedutte nachtleven van Den Haag weer wakker schudden.

Eén van die initiatiefnemers is tv-lama Tijl Beckand. Beckand maakt deel uit van een zevenkoppig team achter deze nieuwe exclusieve club.

Met een selectief deurbeleid, vip service, de laatste trends op muzikaal gebied en de beste cocktails van cocktailbar Blueprint, richt Seven zich vooral op expats en het hoger segment jong volwassenen, laat de nieuwe club weten in een persschrijven.

Reageer op dit artikel