nieuws

Lipton Fiat 500 naar Leids stadscafé

Café

Stadscafé Van der Werff in Leiden is winnaar geworden van de Lipton Ice Tea Summer Chase ’09. Het cafébedrijf heeft een heuse Fiat 500 ontvangen. Paviljoen De Zeester uit Wassenaar is winnaar geworden van een complete terras make-over, aangeboden door Satelliet.

Lipton Fiat 500 naar Leids stadscafé

De Lipton Ice Tea Summer Chase ’09 vond plaats van 3 augustus tot en met 20 september. Maar liefst vijfhonderd horecabedrijven schreven zich in voor deze salespromotieactie.

Door elke week het aantal verkochte glazen Lipton Ice Tea door te geven via de website www.lipton-summerchase.nl, maakten zowel ondernemers als hun medewerkers kans op prijzen.

Weekprijs

Over de hele actieperiode liet Stadscafé Van der Werf uit Leiden de grootste procentuele verkoopgroei in Lipton Ice Tea zien. Hiermee werden ze de winnaar van de Fiat 500 Lipton Edition ter waarde van 15.000 euro.

Paviljoen de Zeester uit Wassenaar kleedde volgens de jury het terras het mooist aan en won hiermee een Satelliet terras make-over ter waarde van 7.500 euro. Tenslotte wonnen de medewerkers van zes verschillende horecabedrijven de weekprijs. Die bestond uit twee scooters.

Reageer op dit artikel