nieuws

Lowlands nog tien jaar in Biddinghuizen

Café

Muziekfestival Lowlands en Biddinghuizen hebben hun samenwerking met tien jaar verlengd. Recent dreigde de organisatie nog met een vertrek omdat de gemeente Dronten de toeristenbelasting wilde verhogen.

Lowlands nog tien jaar in Biddinghuizen

Lowlands vindt al negentien jaar plaats in Biddinghuizen. Woensdag wordt een contract ondertekend voor nog een decennium. Recent dreigde de organisatie van het muziekfestival met een vertrek vanwege een op stapel staande verhoging van de toeristenbelasting.

Nu Dronten heeft besloten deze verhoging in gedeeltes door te voeren, ziet Lowlands af van een vertrek. Het festival vindt plaats van 19 tot en met 21 augustus. De ongeveer 55.000 kaarten waren in november binnen 2 uur uitverkocht.

Reageer op dit artikel