nieuws

Nacht van de Fooi op 28 mei

Café

De Nacht van de Fooi vindt dit jaar plaats op 28 mei. Elf grote steden nemen deel aan de actie waarbij horecabedrijven de fooi doneren aan een goed doel. Nieuwe deelnemende steden dit jaar zijn Den Bosch en Maastricht.

Nacht van de Fooi op 28 mei

De steden waar de zesde editie van de Nacht van de Fooi plaatsvinden zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Delft, Leiden, Breda, Tilburg, Enschede, Maastricht en Den Bosch.

Het doel van de Nacht van de Fooi is tweeledig; ten eerste de financiële ondersteuning van de projecten en ten tweede het onder de aandacht brengen van de ontwikkelingsproblematiek bij het ‘stappende’ publiek. De Nacht van de Fooi vormt daarmee een brug tussen uitgaan en werken aan een betere en eerlijkere wereld

Bij de laatste editie van Nacht van de Fooi in 2010 werd ruim 75.000 euro opgehaald.

Reageer op dit artikel