nieuws

Narrowcast-deal: Mood Media lijft Alcas in

Café

Marktleider Mood Media Group op het gebied van instore media neemt Alcas Holding bv over. Dat heeft Mood Media Group SA bekendgemaakt. Alcas is één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van instore media.

Narrowcast-deal: Mood Media lijft Alcas in

Alcas en Mood Media zijn beide leveranciers van voor- en achtergrondmuziek in de horeca. Naast muziek zijn de bedrijven actief op het gebied van narrowcasting, muzieksystemen en hardware.

Door de aankoop versterkt Mood Media haar rol als marktleider en levert aan meer dan 110.000 klanten in meer dan 35 landen in Europa, Azië en Australië. ‘Met de aankoop bereiken we precies wat we voor ogen hebben met Mood Media, namelijk een constante groei en een vergroting van ons marktaandeel. Daarnaast zorgt de aankoop van Alcas voor een belangrijke uitbreiding van ons productportfolio’, aldus chief executive officer Johathan Patrick van Mood Media.

Reageer op dit artikel