nieuws

Nederlandse showshaker naar Singapore

Café

De Nederlandse showshaker Matthijs Groen gaat ons land vertegenwoordigen tijdens de finale van een internationale wedstrijd in Singapore. Groen bleek eerder deze week tijdens de Nederlandse finale de beste van 7 gekwalificeerde showshakers.

Nederlandse showshaker naar Singapore

Tweede werd Dillan van Heusden en als derde eindigde Mads Voorhoeve.

De Nederlandse finale vond 13 april plaats in het Breakaway café in Rotterdam. Zeven deelnemers streden hier om een plaatsje in de finale van de International Bartenders Association World Flair Finals later in Singapore.

De jury bestond uit Mike Breuker, Niels van Horssene n Tug van den Bergh. Zij beoordeelden de bartenders op nauwkeurigheid van de bereiding van de cocktails, moeilijkheidsgraad, originaliteit & creativiteit, variatie, smoothness van de routine en het entertainment en de interactie met de muziek.

Reageer op dit artikel