nieuws

Nieuwe beelden strandrellen Hoek van Holland

Café

De politie toont dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht nieuwe beelden van tien verdachten die betrokken zouden zijn bij de rellen op het fataal verlopen strandfeest Sunset Grooves in Hoek van Holland. Een 19-jarige jongen kwam erbij om het leven.

Nieuwe beelden strandrellen Hoek van Holland

Dat heeft de politie maandag bekendgemaakt. Op dit moment is hun identiteit nog niet bekend bij de politie. De foto’s hebben al wel op interne politiesites gestaan. De beelden worden ook gepubliceerd op de website van het politiekorps Rotterdam-Rijnmond.

Relschoppers

Volgens een woordvoerder volgen binnenkort nog meer foto’s in opsporingsprogramma’s en op de politiewebsite. De politie heeft tot nog toe 22 vermeende relschoppers aangehouden. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging.

Strandfeest

De 19-jarige Robby van der Leeden uit Rotterdam kwam bij de rellen door een politiekogel om het leven. Zes andere bezoekers raakten gewond. Ook vijf agenten gelden als verdachten.

De politie toonde eerder al beelden in Opsporing Verzocht tien foto’s van verdachten.

Na de publicatie van de foto’s in het programma en op de website heeft de politie zeven van de tien getoonde verdachten aangehouden.

Reageer op dit artikel