nieuws

Nieuwe gm voor horeca op Schiphol

Café

Jan Willem Hilbron is de nieuwe general manager van HMSHost Schiphol Airport, de grootste horeca-exploitant op Schiphol. Hij volgt Ronald Loendersloot op die een Europese topfunctie bij het bedrijf krijgt.

Nieuwe gm voor horeca op Schiphol

Hilbron is sinds 1 september 2007 in dienst bij HMSHost. Daarvoor werkte hij onder meer bij Martinair Partyservice, CenterParcs en GranDorado. Bij deze bedrijven deed hij ervaring op met leidinggevende functies.

Als general manager rapporteert Hilbron aan Loendersloot, zijn voorganger op Schiphol. Loendersloot is benoemd tot Senior Director Operations bij HMSHost Europa. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de gm van de luchthavens in Europa waaronder Schiphol, Zürich, Kopenhagen, Frankfurt, Stockholm, Stuttgart en Hamburg.

HMSHost, een dochter van Autogrill S.p.A., exploiteert op Schiphol zo’n zestig verkooppunten variërend van cafés, restaurants, foodcourts en een hotel. Op Schiphol werken 1.200 mensen voor HMSHost.

Reageer op dit artikel