nieuws

Nieuwe leven voor Drie Gezusters en Skihut Tilburg

Café

Er komt een nieuw café-restaurant op de hoek van het Piusplein in het Tilburgse centrum. Het gaat om het pand waar De Drie Gezusters gevestigd was, op de hoek met de Paleisring. De zaak zou voor de Tilburgse kermis eind juli open moeten zijn. Ook de Skihut gaat weer open.

Nieuwe leven voor Drie Gezusters en Skihut Tilburg

Op de benedenverdieping komt een grand café. Bovenin een ‘goed restaurant’, zo meldt nieuwe eigenaar Ad van Abeelen in het

Brabants Dagblad. Hij koopt het pand voor zijn zoon, die een koksopleiding in België volgde. Het pand wordt momenteel verbouwd.

De Drie Gezusters Tilburg was gesloten nadat in september 2010 faillissement werd aangevraagd voor exploitant Plassania Beheer van Sjoerd Kooistra. De horecamagnaat pleegde in juni vorig jaar zelfmoord.

Ook de naastgelegen Skihut gaat binnenkort weer open. Die zaak, ook een voormalig Kooistra-pand, is overgenomen door het Tilburgse bedrijf NZ Horeca, die de apres ski-formule weer nieuw leven in wil blazen.

Reageer op dit artikel