nieuws

Nieuwe recensiesite voor cafés

Café

CaféTest.nl is een nieuwe site met beoordelingen over cafés. De initiatiefnemers laten weten gestart te zijn ‘door naïevelingen te beschermen tegen de belachelijk slechte etablissementen die onze stadskernen vervuilen’.

Nieuwe recensiesite voor cafés

De website CaféTest.nl telt op dit moment een handvol recensies. ‘Maar dat zal weldra veranderen. Op dit moment zijn onze recensenten druk in de weer zoveel mogelijk content te produceren’, laten de initiatiefnemers weten.

De bedenkers van de site, Lars van der Werf, Kees van Unen, Paul Schram en Lennaert Rooijakkers laten in een persverklaring weten dat CaféTest.nl wordt gemaakt door een stel onafhankelijke drinkebroeders.

‘Een stel onafhankelijke drinkebroeders met de pretentie deze wereld een beetje beter te maken door naïevelingen te beschermen tegen de belachelijk slechte etablissementen die onze stadskernen vervuilen, evenals de onwetenden te wijzen op uitmuntende uitspanningen die ook wel degelijk te vinden zijn in de Nederlandse stadscentra’, aldus CaféTest.nl.

Reageer op dit artikel