nieuws

Nighttown in Rotterdam op slot

Café

Het in zwaar weer verkerende Rotterdamse poppodium Nighttown zit dicht. De curator verwacht dat de komende weken een dusdanige lage omzet wordt gehaald, dat openblijven zinloos is. Alle geplande feesten en concerten zijn tot nader order opgeschort.

Nighttown in Rotterdam op slot

Dat meldt het AD. ‘Er zijn nog geen concrete plannen voor een doorstart, dus hebben we dinsdag de deuren dichtgedaan. Als er een doorstart komt, gaat Nighttown weer open’, beargumenteert curator Dennis Martens de beslissing in het Algemeen Dagblad.

Vorige kwam naar buiten dat Nighttown zwaar in de problemen zit. Pensioenfondsen vroegen het faillissement van de Fab Five Holding, de bv die de horeca uitbaat in Nighttown, aan. Nighttown-bestuurder Pim Bottema meldde toen in te zetten op een snelle doorstart. Curator Martens is minder hoopvol.

Reageer op dit artikel