nieuws

Nighttown krijgt laatste kans

Café

Nighttown in Rotterdam mag het nog één keer proberen. De gemeenteraad heeft financiële steun toegezegd aan de poptempel. Halverwege 2006 ging het bedrijf failliet, ondanks ruim vierhonderdduizend euro die de gemeente erin stak.

Nighttown krijgt laatste kans

Dat meldt De Volkskrant. Woensdagavond bleek tijdens een vergadering van de commissie kunst en cultuur dat Rotterdam bereid is om nog eens vierhonderdduizend euro te schenken om zo een doorstart van Nighttown mogelijk te maken.

Optimisme
Er heerst weer optimisme rond Nighttown, temeer omdat twee horecaondernemers nieuwe horecakansen zien. De politiek in Rotterdam stelt simpel dat ‘de stad nou eenmaal een poppodium nodig heeft’. Wanneer Nighttown weer open gaat, is niet bekend.

Zie ook:
Nighttown hoopt op snelle doorstart (juli 2006)

Reageer op dit artikel