nieuws

Ober mept overvaller tegen de grond

Café

Een gewapende man heeft zondagavond tevergeefs geprobeerd een bingobijeenkomst te overvallen in Tilburg. De dader werd door de aanwezigen snel overmeesterd en aan de politie overgedragen. De hoofdrol was weggelegd voor de ober van het horecabedrijf.

Ober mept overvaller tegen de grond

De man drong kort voor 20.00 uur een horecagelegenheid aan de Radiostraat binnen en eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld van de kassier van het bingospel. Een ober die het zag gebeuren sloeg de overvaller neer met een stoel. Verschillende bingospelers sprongen vervolgens bovenop de man, ontwapenden hem en droegen hem over aan de politie.

De 22-jarige verdachte, zonder vaste woon- of verblijfplaats is gearresteerd en is ingesloten. In de zaal waren ongeveer tachtig, voornamelijk oudere, mensen aanwezig. Na afloop van het incident gingen ze gewoon weer verder met het spelen van bingo.

Reageer op dit artikel