nieuws

Olm wil conflict met Heineken schikken

Café

Olm probeert te schikken in het conflict met Heineken. De Weespse brouwer deed de Zoetermeerse opponent eind vorige week een voorstel, maar die heeft daarop vooralsnog niet gereageerd.

Olm wil conflict met Heineken schikken

Dat meldt Weesper Nieuws, aanwezig bij het kort geding dat vorige week donderdag diende in Den Bosch. Heineken heeft Olm gedaagd, omdat het de brouwer uit Weesp ervan beschuldigd goedkoop bier te leveren aan Heineken-kroegen en in Heineken-fusten. Tijdens de zitting drong de rechtsvrouw er bij beide brouwers op aan om samen tot een oplossing te komen.

Dezelfde krant meldde een dag later dat Olm een voorstel aan de opponent heeft gedaan. Olm-manager Steven Denkers zegt in het artikel dat hij denkt een goed voorstel te hebben gedaan, maat dat er geen stappen worden gemaakt.

Het beslag dat een deurwaarder namens Heineken kwam leggen op onder andere het geld, wordt volgens Denkers voortgezet. Olm wil daar vanaf. De manager hoopt de komende dagen op vooruitgang. Mocht dat niet lukken, dan laat de brouwer de beslissing over aan de rechter die 18 augustus uitspraak doet.

FTM.nl meldde maandag dat Heineken mogelijk wil meewerken aan een schikking, ondanks een fikse botsing in de rechtszaal.

Kracht advocatuur, dat Olm tijdens de zitting bijstond in samenwerking met Spigthoff advocaten, heeft een videoblog gemaakt. Deze is hier te bekijken.

Reageer op dit artikel