nieuws

Onno van Zanten en Sander Schat starten koffiezaak

Café

Koffie-experts Onno van Zanten en Sander Schat openen donderdag een tijdelijke espresso bar in Amsterdam. De heren gaan alleen take-a-way koffie serveren waaronder ‘perfecte espresso’s, cappuccino’s en wellicht koffie verkeerd.

Onno van Zanten en Sander Schat starten koffiezaak

Voormalig latte art-kampioen Onno Van Zanten noemt de nieuwe espresso bar in de Hartenstraat in het centrum van Amsterdam een koffielaboratorium waaraan elke koffiegek kan meedoen. ‘Iedereen die serieus iets in te brengen heeft op gebied van kwaliteitskoffie, mag zich inmengen.’ Koffiedienstverlener Kees Kraakman adviseert Van Zanten en Schat.

Het gaat om een tijdelijke locatie in hartje Amsterdam. ‘Te klein om zitplaatsen te creëren, dus het gaat alleen om take-a-way. We willen nu aandacht voor mooie koffie. Wellicht dat er later een definitieve locatie volgt als het aanslaat.’

Het Summer Espresso Lab zoals het project officieel heet, start voor de duur van ongeveer zes maanden. Via Twitter zijn de ontwikkelingen rondom de nieuwe zaak te volgen via @sokamsterdam, sok staat in dit geval voor Sander, Onno en Kees.

Reageer op dit artikel