nieuws

Park Café in nieuw ‘stadspark’ op Schiphol

Café

Horeca-exploitant HSMHost exploiteert in het nieuw geopende Airport Park op Schiphol het Park Café. Het Airport Park, een groene en natuurlijke omgeving waar reizigers met als in een stadspark kunnen ontspannen, socializen, eten en drinken, is officieel geopend door Prinses Irene.

Park Café in nieuw ‘stadspark’ op Schiphol

Gasten kunnen bij Park Café terecht voor sandwiches, gourmet burgers, salades, verse sappen, tapbier en koffie. In het park of op het buitenterras kunnen de gasten vervolgens genieten van hun versnapering.

Het design van Park Café is ontworpen door Maurice Mentjes en moet bijdragen aan het echte parkgevoel. Relaxen, eten en drinken, een krantje lezen op een bankje, werken in de openlucht, blote voeten op het gras en vrienden om je heen, dat is volgens HSMHost de sfeer in het Airport Park.

Dinsdag is het Airport Park op Amsterdam Airport Schiphol officieel geopend door Prinses Irene, oprichter en voorzitter van NatuurCollege, en Maarten de Groof, Executive Vice President en CCO van Schiphol Group. Passagiers werden tijdens de opening verrast met een picknick in het park.

HMSHost, onderdeel van de Autogrill Group, is actief op meer dan honderd luchthavens wereldwijd. Op Schiphol exploiteert HMSHost ruim zeventig bars en restaurants waaronder Dutch Kitchen & Bar, Café Chocolat en Bubbles Seafood & Wine Bar.

Reageer op dit artikel