nieuws

Politie: Kooistra heeft zich niet opgehangen

Café

De politie heeft laten weten dat Sjoerd Kooistra niet door verhanging om het leven is gekomen. In een persverklaring meldt de politie dat er verder geen informatie wordt vrijgegeven over de wijze waarop de horecatycoon zichzelf om het leven heeft gebracht.

Politie: Kooistra heeft zich niet opgehangen

Bij de politie kwamen woensdagmiddag veel vragen binnen over de suggestie dat Sjoerd Kooistra door verhanging om het leven zou zijn gekomen. De politie doet afstand van deze speculatie en veronderstelling, laat het weten in een persverklaring.

Sjoerd Kooistra is volgens de politie niet door verhanging om het leven gekomen. Uit respect richting familie en nabestaanden geeft de politie niet meer informatie over de wijze waarop de serieondernemer om het leven is gekomen.

Reageer op dit artikel