nieuws

Rampspoed in Baantjer-café Lowietje

Café

Er staan vervelende dingen te gebeuren met het café van Lowietje in de televisieserie Baantjer. Dat blijkt uit berichten over het laatste tv-seizoen van Baantjer. Het café op de Wallen is een vast onderdeel in een aflevering van Baantjer.

Rampspoed in Baantjer-café Lowietje

De Telegraaf verklapt dat het café van Lowietje ontploft. In welke aflevering dat is, is niet bekend. De ontploffing van het Baantjer-café maakt deel uit van een reeks van verrassende wendingen in het laatste seizoen van de populaire politieserie.

Lowietje is in de tv-serie cafébaas op de Wallen en een oude vriend van rechercheur Jurriaan De Cock. De kroeg vormt de locatie waar De Cock en zijn compagnon Dick Vledder een cognac of een biertje drinken en nadenken over het oplossen van een moord. RTL4 zendt de laatste vijf afleveringen uit, waarna er een eind komt aan twaalf jaar Baantjer.

Zie ook:
Tv-serie bij nieuw Grand Amrâth Amsterdam

Reageer op dit artikel