nieuws

Robert Cramwinckel en Ad Schaap uit elkaar

Café

Robert Cramwinckel en Ad Schaap van de Beren Holding zijn uit elkaar. Cramwinckel heeft twee eetcafés uit de holding gekocht en gaat daarmee verder. Schaap leidt de keten nu alleen.

Robert Cramwinckel en Ad Schaap uit elkaar

Cramwinckel en Schaap waren uit elkaar gegroeid, zo laat Schaap in een interview in Misset Horeca weten. ‘We waren allebei heel hard aan het rennen en dan blijkt dat je allebei de andere kant op bent gerend’.

De mannen achter de groei van de Beren Holding zijn goed uit elkaar gegaan. Schaap: ‘Robert heeft twee van zijn favoriete eetcafés uit de holding gekocht, die hij zelf gaat exploiteren. Hij doet wat hij leuk vindt en ik wat ik leuk vind: de organisatie laten groeien’.

Schaap zegt dat de chemie was uitgewerkt. ‘Robert staat graag dicht tussen de mensen op de werkvloer. Ik heb dat minder. Ik ga voor groei en heb liever tien zaken die een zeventje scoren dan drie met een negen. De spanningen liepen op, want de belangen waren groot. Er werken 650 mensen bij ons. Dan gaat het niet meer om Robert of Ad. Er moest een beslissing worden genomen’.

Reageer op dit artikel