nieuws

Schietpartij bij café in Utrecht

Café

Een nog onbekende man is in de nacht van zaterdag op zondag neergeschoten op de hoek van de Leidsekade en de Damstraat in Utrecht. Dat heeft de politie zondagochtend gemeld. Het slachtoffer is in zeer kritieke toestand naar het Universitair Medisch Centrum (UMC) gebracht.

Schietpartij bij café in Utrecht

De man werd rond 02.00 uur aangesproken in een café op de hoek van beide straten. Toen hij samen met deze persoon naar buiten liep, werd de man neergeschoten. De politie sprak in eerste instantie van drie verdachten, maar volgens een woordvoerder gaat het slechts om één schutter. Deze persoon is nog voortvluchtig.

De bezoekers van het café worden als getuigen gehoord en de technische recherche verricht sporenonderzoek. Over de identiteit van het slachtoffer en de motieven van de dader tast de politie nog in het duister. De man had geen identiteitspapieren bij zich.

Reageer op dit artikel