nieuws

Starbucks-fan belemmerd door sluiting filialen

Café

Een man met het doel alle Starbucks filialen in de wereld te bezoeken, heeft een probleem. De koffieketen wil tientallen zaken sluiten waar hij nog niet is geweest. De man bezocht de afgelopen twaalf jaar al 9.000 Starbucks zaken in de Verenigde Staten, Japan, Libanon, Turkije en dertien andere landen.

Starbucks-fan belemmerd door sluiting filialen

De man, freelance programmeur van beroep, besloot onlangs nog direct naar Prince George in British Columbia te vliegen toen hij hoorde dat de Starbucks vestiging daar de volgende dag zou sluiten. Hij betaalde hiervoor 1400 dollar! Het resultaat: een kop koffie en een foto.

Starbucks heeft al 900 zaken gesloten. Probleem voor de trouwe fan is dat de keten zeer kort van te voren bekend maakt welke vestigingen gaan sluiten.

Reageer op dit artikel