nieuws

Tchibo in Nederland

Café

De Duitse koffiebrander Tchibo is sinds kort actief op de Nederlandse foodservicemarkt. De formule is anders dan die van de winkels die overal in Duitsland te vinden zijn. Aan horeca, bedrijven, cateraars, pretparken en dergelijke levert Tchibo complete warme drankenvoorzieningen met de volgende koffiemerken: Tchibo (hele bonen) en Vista Biologische Fairtrade (hele bonen en filterkoffie).

Tchibo in Nederland

Piacetto Espresso, in drie brandingen, is ontwikkeld in samenwerking met de Italiaanse baristakampioen en koffiesommelier Graziano Chessa. Davidoff Grand Cuvée Café is een luxe espressobeleving voor het topsegment. Bij de Piacetto Espresso Bar in Rotterdam is het piacetto-koffieconcept in vol ornaat te vinden. De eerste koffiebar opende z’n deuren aan de Coolsingel. De Piacetto Mobiel – koffie op locatie – is in te zetten op evenementen en beurzen.

Het koffieconcept krijgt gezelschap van Pure Tea Selections (hele theeblaadjes in luxe zakje, verkrijgbaar in acht smaken), Pure Chocolate Drink (verkrijgbaar in twee smaakvarianten met 17% of 47% cacao-inhoud) en Pure Iced Coffee (in hersluitbare petfles).

Meer info:www.tchibo_coffeeservice.com

Reageer op dit artikel