nieuws

Terras laat omzet liggen

Café

Bij een groot aantal verslagen van de mystery guest kwamen we de zin tegen: ‘Jammer dat de bediening niet kwam vragen of we nog een tweede drankje wilde, want dan hadden we dat zeker gedaan.’ Hieruit blijkt dat sommige uitbaters omzet laten liggen op het terras.

Terras laat omzet liggen

Uit de rapporten die we terug kregen van de mystery visits van de Terras Top-100 bleek dat het niet vragen om een tweede drankje vooral vervelend werd gevonden bij terrassen aan het water of in de natuur. Op veel terrassen blijkt dat de bediening niet uit zichzelf komt vragen of de gast een tweede consumptie wil bestellen. Dat is belangrijk omdat de vaste lasten voor het exploiteren van een terras hoog zijn . Actieve verkoop kan op een eenvoudige manier de omzet verhogen.

» Bekijk hier de complete Terras Top-100

» Bestel hier een exemplaar van de Terras Top-100

Lees hier meer nieuws over de Terras Top-100:

Reageer op dit artikel