nieuws

Tijdelijk schenkverbod voor Apeldoorn op 30 april

Café

De eerste twee uur van het bezoek van Koninging Beatrix aan Apeldoorn op 30 april mag er geen drank geschonken worden. Dit verbod geldt voor het gehele gebied dat door het koninklijk gezelschap wordt aangedaan.

Tijdelijk schenkverbod voor Apeldoorn op 30 april

Pas na half twaalf mag de tapkraan open in het Oranjepark, het gebied rond de grote kerk, de Loolaan en de omgeving van Paleis het Loo. Voor het Caterplein is geen schenkverbod uitgevaardigd. ‘In onderling overleg is wel afgesproken dat het Caterplein zich bij de maatregelen aansluit’, zo laat gemeentewoordvoerder Toon Schulling weten in De Stentor.

De gemeente Apeldoorn wil hiermee voorkomen dat aangeschoten mensen al vroeg op de dag overlast veroorzaken.

Eerder liet de Apeldoornse horeca in Misset Horeca Live al weten de komst van de Koningin niet direct als winstpakker te beschouwen.

Reageer op dit artikel