nieuws

Topman Bavaria denkt aan pensioen

Café

Bavaria topman Peter Swinkels stapt volgend jaar uit het bedrijf. Dat heeft zijn zoon Peer Swinkels gezegd. De 31-jarige Peer wordt mogelijk de nieuwe directievoorzitter van het bierconcern.

Topman Bavaria denkt aan pensioen

Dat blijkt uit een interview met Peer Swinkels in Carp, een blad voor hoogopgeleide professionals tot en met 37 jaar. Uit het interview blijkt dat de huidige topman Peter Swinkels van de zesde generatie is. Op de vraag wanneer het bedrijf overgaat naar de zevende generatie antwoordt Peer Swinkels ‘volgend jaar’.

‘Bij ons ga je op je 62ste met pensioen. Mijn vader is nu 61’, aldus Peer Swinkels. Op de vraag of hij de kroonprins en opvolger is, wil de ‘kleine Swinkels’ niet veel kwijt. ‘Daar zeg ik niks over. De raad van commissarissen gaat over de benoeming’, aldus de 31-jarige Peer, die voor zijn komst bij Bavaria vier jaar werkte voor Unilever.

Reageer op dit artikel