nieuws

Totaalconcept’ M in Breda dicht

Café

Het prestigieuze horecaconcept Club M in Breda heeft binnen een jaar de deuren alweer moeten sluiten. De sluiting is het gevolg van een gebrek aan inkomsten in combinatie met hoge aanloopkosten.

Totaalconcept’ M in Breda dicht

Exploitant Steven van Eendenbrug laat in de regionale krant BN/DeStem weten dat hij en twee mede-eigenaren op zoek zijn naar een koper voor de club. Het bedrijf is sinds begin december dicht.

‘We hebben de omzetverwachting nooit kunnen waarmaken’, zegt Van Eendenburg in de krant. ‘Dat betekent dat op een gegeven moment je financiële buffer op raakt en dat je moet stoppen. Ook begon de zaak ons zowel fysiek als geestelijk op te breken en dan moet je keuzes maken. Daarom zijn we gestopt’.

Volgens Van Eendenburg was Club M een ‘metropolitisch project’, maar is Breda nog geen metropool. De Bredase horecavereniging De Wandelerij zegt dat Breda blijkbaar nog niet rijp is voor zaken als Club M.

Reageer op dit artikel