nieuws

Urban Jungle wint Satelliet Design Challenge

Café

Elena Noskova en Isabelle Ott hebben met hun ontwerp Urban Jungle de Satelliet Design Challenge gewonnen. Het winnende concept gaat in productie en wordt getoond op de beurs Venuez op 5 en 6 april.

Urban Jungle wint Satelliet Design Challenge

Het winnende concept van Noskova en Ott speelt volgens de jury goed in op trends. ‘Ze hebben nagedacht over geuren, kleuren en geluiden. Maar pas op, je moet het wel chique houden’, aldus jurylid Bart Hagevoort.

Als extra prijs neemt wedstrijdorganisator Satelliet het designduo mee naar een interieurbeurs in Milaan. Op 5 en 6 april is het winnende concept te zien tijdens Venuez in de Cruise Terminal in Rotterdam.

De andere twee concepten die doordrongen tot de finale waren Back to the Future van Silvana Isa en Anyma van Patrick Kooiman. De Satelliet Design Challenge werd voor de zevende maal gehouden en vond plaats op de Horecava in Amsterdam.

Reageer op dit artikel