nieuws

Vanavond bekendmaking Café Top 100

Café

Waar staat het beste café van Nederland? In Brothers in Bunnik wordt vanavond, dinsdag 15 november, bekendgemaakt wie De Groene Weide in Hoorn op Terschelling opvolgt als Café van het Jaar.

Vanavond bekendmaking Café Top 100

Misset Horeca presenteert voor de zeventiende keer een Café van het Jaar. Sinds 2003 is deze benoeming gekoppeld aan de presentatie van een top 100. Met als bedoeling goede cafés onder de aandacht te brengen van vakgenoten en consumenten.

Het officiële programma vangt aan om 20.00 uur. De redacteuren Nathalie Bluiminck (@BluiminckN) en Richard Kok (@horeca) doen via Twitter (#cafetop100) verslag en direct na de bekendmaking staat alle informatie op deze pagina.

Vanavond verstuurt Misset Horeca een extra digitale nieuwsbrief, waarvoor gratis is in te schrijven. In de nieuwsbrief van woensdag 16 november wordt uitgebreid teruggeblikt op het evenement, met reacties, foto’s en een videoverslag.

Reageer op dit artikel