nieuws

Vijfde zaak voor Rotterdammer Chiel Jongejan

Café

De Rotterdamse horecaondernemer Chiel Jongejan opent donderdag zijn vierde zaak in de stad: Café Fout aan Het Stadshuisplein. Het is de vierde horecazaak van Jongejan in het centrum van Rotterdam. Naast Café Fout bezit hij Saint Tropez, de Apres Skihut en Get Back.

Vijfde zaak voor Rotterdammer Chiel Jongejan

Cafe Fout is een feestcafé met uit oubollige rode lichtjes, fluwelen banken en muziek waar iedereen met maar een béétje smaak zijn neus voor ophaalt.

Máár ondertussen is het eigenlijk wel heel lekker om een keer lak te hebben aan alles wat hip, trendy en normaal is,’ zo laat Jongejan in een persbericht weten. Café Fout is gerealiseerd op de plaats waar tot voor kort toprestaurant Yokoo zat. Dit restaurant sloot eind maart haar deuren.

Klassenavond

Naast borrelen en feesten (met dj’s) kunnen gasten er ook eten. De keuken is Spaans en serveert tapa’s, Dj’s draaien er bespottelijke tranentrekkers en nummers die iedereen zich nog herinnert van overdreven klassenavonden. Café Fout doet niet moeilijk over kledingvoorschriften; iedereen is welkom, of je nu in smoking bent of op afgetrapte sneakers loopt.

Saint-Tropez

Saint-Tropez aan de Coolsingel is een plek om te eten, drinken en dansen, waarbij de luxe sfeer en het vakantiegevoel van de Zuid-Franse badplaats de boventoon voert

Apres Skihut

In de eveneens aan het Stadhuisplein gelegen Après Skihut heerst de vakantiestemming van de wintersport. Get Back, ook aan het Stadhuisplein, is een horecazaak waar je terecht kunt op elk moment van de dag voor ontbijt, lunch, of diner. ’s Avonds wordt er gedanst en gefeest op muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90.

Reageer op dit artikel