nieuws

Vrouw start nieuwe bierwebsite

Café

Bier.blog.nl is een nieuw website waarop de journaliste Fiona de Lange een vrouwelijke kijk op bier geeft. ‘Ik wil graag één platform bieden waar bierliefhebbers bij elkaar komen. Uiteraard is het redelijk uniek dat juist een vrouw een bierblog start.

Vrouw start nieuwe bierwebsite

‘Mijn vrouwelijke invalshoek zal het thema bier op www.bier.blog.nl op een hele andere manier neerzetten. Dit is echt een geluid dat bij de huidige tijd past en de bierbranche veel nieuwe impulsen geeft. Daar ben ik van overtuigd! Uiteraard is het vooral ook een blog voor en door bierliefhebbers,’ zegt de initiatiefneemster.

Nieuws over bier

De blog wordt meerdere keren per dag ververst met nieuws en weetjes over bier vanuit vele invalshoeken. De nadruk ligt vooral ook op de wereldwijde biermarkt, waarbij de Nederlandse en Belgische ontwikkeling ruimschoots aan bod komen.

Reageer op dit artikel