nieuws

Weer aanwinst Kooistra in Eindhoven

Café

Sjoerd Kooistra gaat uitbreiden in Eindhoven. Kooistra is van plan een pand te kopen aan het Stationsplein in Eindhoven. Het moet de tweede nieuwe zaak in korte tijd zijn voor de horecatycoon. Kooistra sluit meerdere zaken in Eindhoven niet uit.

Weer aanwinst Kooistra in Eindhoven

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Sjoerd Kooistra heeft zijn oog laten vallen op het al maanden leegstaande Dino’s. Het pand ligt dicht bij de Danssalon. Deze zaak nam hij eerder dit jaar over.

Grote projecten

Het pand is eigendom van Heineken. De bierbrouwer heeft het pand aangeboden aan Kooistra. ‘Ik durft het nu aan om in Eindhoven twee grote projecten gelijktijdig aan te pakken. Mijn ervaringen in Brabant zijn zo goed’, aldus Kooistra in het Eindhovens Dagblad.

Aanbiedingen

Kooistra ziet meer horecamogelijkheden in Eindhoven. Hij sluit niet uit dat het aantal zaken in de Brabantse stad kan oplopen tot vijftien. Kooistra zegt nog geen aanbiedingen te hebben gehad vanuit de Eindhovense horeca om zaken over te nemen. Kooistra: ‘De praktijk leert dat dat wel gaat gebeuren. Maar pas als ik heel zeker ben van mijn zaak, zal ik verder uitbreiden’.

Zie ook:

Kooistra zet uitverkoop Amsterdam voort

Tweede Eindhovense zaak voor Kooistra

Reageer op dit artikel