nieuws

Winnaar Gouden Horecazaak 2009 tapt in Holland Heineken House

Café

Eterij Tapperij Salud! uit het Zeeuwse Scharendijke beleefde een droom-tapdebuut in het Holland Heineken House in Vancouver. De Zeeuwen wonnen op 8 februari jl. het Gouden Fust en mogen zich een jaar lang ‘Gouden Horecazaak 2009’ noemen. De prijswinnaars kregen daarnaast de unieke gelegenheid om te tappen in het Holland Heineken House. Precies op de avond van de inhuldiging van Sven Kramer.

Winnaar Gouden Horecazaak 2009 tapt in Holland Heineken House

Eigenaren van Eterij Tapperij Salud! Maurice en Gwen waren dolenthousiast: “Deel uitmaken van de Olympische Spelen is al fantastisch! Dat we óók nog mochten tappen tijdens de huldiging van Sven Kramer in een vol Holland Heineken House, daar kan niets tegenop.” Het ondernemersechtpaar zal nog tot 17 februari in Vancouver en het Holland Heineken House blijven.

De Zeeuwse winnaar streed samen met 26 andere regionale horecaondernemers uit heel Nederland – van grand café tot bruine kroeg – om het Gouden Fust 2009: hét eerbetoon aan Nederlands beste horecazaak. De verkiezing van het Gouden Fust maakt deel uit van het Goed Getapt Bier programma van Heineken en vindt jaarlijks plaats. Het programma traint ondernemers en hun medewerkers in in goed gastheerschap, het tappen van een perfect pilsje, maar ook in het goed serveren van koffie, thee, fris en gedistilleerd.

Reageer op dit artikel