nieuws

Doppio Espresso opent in Arnhem en Breda

Café

Espressobarketen Doppio Espresso heeft twee nieuwe zaken geopend. De veertiende en vijftiende zaak staat in Arnhem en in Breda.

Doppio Espresso opent in Arnhem en Breda

Sinds 2007 groeit Doppio Espresso gestaag in Nederland. In de maand juni heeft de espressobar formule twee vestigingen geopend. In Arnhem heeft Doppio Espresso voormalige kledingzaak Lief! omgebouwd tot een espressobar. Ook in Breda heeft Doppio Espresso eindelijk haar deuren geopend. Na maanden van verbouwen is aan de bruisende Grote Markt 18 in Breda de vijftiende vestiging geopend.

De espressobar in Arnhem wordt gerund door Walter Jurrius. Tamara Marijnissen is de eigenaresse van Doppio Espresso Breda. Beide vestigingen hebben binnen voldoende zitplaatsen en in de zomer een terras waar gasten kunnen plaatsnemen om ook buiten te genieten van het heerlijke assortiment.

Naast een uitgebreid koffie en thee assortiment kunnen gasten ook terecht voor verse rijkbelegde broodjes, salades, zoetwaren en vitaminerijke sappen. In de ochtend kunnen gasten er terecht voor een ontbijtje, krantje, sapje en een lekkere cappuccino of espresso.

Reageer op dit artikel