nieuws

Finalisten Misset Leukste Oranje Café bekend

Café

The Three Musketiers in Hengelo (O), Café Walzicht in Woerden en Sportcafé de Locobar in Chaam maken kans op de titel Misset Leukste Oranje Café. Dat hebben Misset Horeca en de Telegraaf zojuist bekendgemaakt. De winnaar krijgt vrijdag 8 juni om 17.00 uur bezoek van de organisatie.

Finalisten Misset Leukste Oranje Café bekend

Via de website www.missetoranjecafe.nl kwamen de afgelopen maanden veel inschrijvingen binnen van cafés die een gooi wilden doen naar de titel Misset Leukste Oranje Café. Donderdagmiddag koos een deskundige jury, met daarin onder meer sportpresentator Toine van Peperstraten, drie finalisten. Dat zijn (in willekeurige volgorde) The Three Musketiers in Hengelo (O), Café Walzicht in Woerden en Sportcafé de Locobar in Chaam.

Bij het bepalen van de finalisten heeft de jury de volgende criteria beoordeeld: hoe origineel is het café in zijn EK-acties en -aankleding, wat doet het bedrijf aan de versiering in en rondom de bar, het exterieur en het interieur, en hoever gaat de ondernemer in zijn of haar EK-activiteiten?

Vrijdag 8 juni om 17.00 uur valt de jury het winnende café binnen, samen met feestduo de Dikdakkers, dat ter plekke een optreden verzorgt. Op hetzelfde moment horen de andere twee bedrijven welke plek in de top 3 zij innemen.

Reageer op dit artikel